ΣΣΣΣΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ME HXO KAI EIKONA! ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ! ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ

Η εθνική ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο και σε παγκόσμια προβολή! Με ένα προπαγανδιστικό βίντεο – υπερπαραγωγή όλος ο πλανήτης μπορεί να παρακολουθήσει την καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας με την ανοχή του Μητσοτάκη.

Όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, το τουρκικό ναυτικό παρείχε κάλυψη ασφαλείας στο ερευνητικό σκάφος Oruc Reis κατά τη διάρκεια των “αποστολών εξερεύνησης” στην Ανατολική Μεσόγειο για 82 ημέρες.

Το ερευνητικό, η πορεία του οποίου προκάλεσε αντιδράσεις από τις κυβερνήσεις Ελλάδας – Κύπρου και από δηλώσεις αποδοκιμασίας από αξιωματούχους της ΕΕ αλλά ποτέ με πράξεις, συνοδεύτηκε από ναυτικά πλοία και αεροσκάφη στις αποστολές του από 8 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου, ανέφερε το υπουργείο.

Τα πολεμικά πλοία και τα υποβρύχια έπλεαν δίπλα στο Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο για 45.000 ώρες, τονίστηκε στην ανακοίνωση.

Τα θαλάσσια περιπολικά αεροσκάφη και ελικόπτερα συμπλήρωσαν 1.170 ώρες κατά τη διάρκεια της αποστολής ασφαλείας, ενώ άλλες 3.600 ώρες πτήσεων κάλυψαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Οι χερσαίες και αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας, καθώς και η ακτοφυλακή, υποστήριξαν επίσης την αποστολή συνοδείας και προστασίας, ανέφερε το υπουργείο.

Το Oruc Reis, το οποίο επέστρεψε στο λιμάνι της Αττάλειας την περασμένη Δευτέρα, είναι ένα από τα πολλά γεωτρύπανα που έχει στείλει η Τουρκία για να διερευνήσει ενεργειακούς πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο τους τελευταίους μήνες.

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση