Τρόπος Ζωής

Εύη Βατίδου: Δεν θα ήταν το καλύτερό μου ο Αλέξης Κούγιας να ξαναφτιάξει τη ζωή του

Τους «δένουν» τα παιδιά τους αλλά τους χωρίζουν πολλά. Αν και δηλώνει ότι με τον Αλέξη Κούγια δεν θα ξαναείναι μαζί, η Εύη Βατίδου δεν κρύβει πως το ενδεχόμενο ο πρώην σύζυγός της να ξαναφτιάξει τη ζωή του, δεν θα ήταν και το καλύτερό της!

Η Εύη Βατίδου μίλησε σήμερα (12.10.2023) στο Πρωινό και φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε και η αναφορά τον Αλέξη Κούγια, με τον οποίο, όπως είπε, η σχέση τους έχει βελτιωθεί αλλά εκείνος όλο τη… μαλώνει.

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Αλέξης είναι μία χαρά, τον είδα πρόσφατα. Αν χρειαστεί κάτι από εμένα, ξέρει που να με βρει. Είναι απλά τα πράγματα.

Έχω συνηθίσει η ζωή μου να περνάει μέσα από τα media, δεν έχω να κρύψω κάτι γενικότερα. Δεν απολογούμαι στα παιδιά μου. Χώρισαν οι δρόμοι μας με τα παιδιά λόγω των πανεπιστήμιων. Τα έχω σαν αδέλφια μου. Καμιά φορά βλέπω φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πού είναι τα μωρά μου και γελάμε» είπε η Εύη Βατίδου.

Αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, σχολίασε: «Μας ενώνει με τον Αλέξη η αγάπη μας για τα παιδιά και μας χωρίζουν πάρα πολλά. Τώρα έχει ηρεμήσει εντάξει. Δε θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί. Του μιλάω φιλικά. Ο Αλέξης εμένα; Είναι δυνατόν να με έχει συμβουλέψει θετικά; Μόνο θα με μαλώσει. Αν δεν με μαλώσει, θα αναρωτηθώ. Τον τελευταίο καιρό είναι πιο συγκαταβατικός. Ίσως να είμαστε το μοναδικό ζευγάρι που ίσως ο καθένας μιλάει για τον πρώην του».

Όσο για το πώς θα αντιδρούσε αν ο Αλέξης Κούγιας ξαναέφτιαχνε τη ζωή του; Η Εύη Βατίδου είπε: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει… Δικαίωμά του. Αν τον ρωτούσες εσύ, αν εγώ ξαναέφτιαχνα τη ζωή μου, θα σου έλεγε ναι; Να είναι καλά…

   

Ο Αλέξης πολλές φορές λέει άλλα, μετά τα αλλάζει… Τον έχουμε μάθει τον Αλέξη!».

To άρθρο Εύη Βατίδου: Δεν θα ήταν το καλύτερό μου ο Αλέξης Κούγιας να ξαναφτιάξει τη ζωή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock