Τρόπος Ζωής

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ! Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΕΝΩ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΡΥΞΙΑ ΚΑΙ “ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΣ” ΜΕΤΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/12) ο Αντώνης Κανάκης, στην έναρξη της εκπομπής στον ΑΝΤ1, ανακοίνωσε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα», μετά τις διαδικτυακές αποκαλύψεις ότι… έχει δημοσιεύσει υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, παρά τη θέλησή της.

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν στους «Ράδιο Αρβύλα» Δευτέρα με Πέμπτη και τις Παρασκευές στο «Βινύλιο», παρέα με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1 μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα και VINΥΛΙΟ, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

 

 

Ποιος είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου 1963 στα Γιάννενα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο AΠΘ και, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, τα καλοκαίρια δούλευε σε ένα εργοστάσιο, όπου έσπαγε αβγά.

Tο 1982 συνέγραψε βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα, ενώ το 1983 άρχισε να γράφει στο περιοδικό «Ποπ + Pοκ» και αργότερα σε άλλα μουσικά περιοδικά.

Tο 1986 έκανε για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο και συνέχισε ως το 2013. Tο 1988 έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή και από τότε είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza», «Νηστικό Αρκούδι», «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Επίσης, έχει συμμετάσχει με μικρούς ρόλους σε 6-7 ταινίες και σε μια θεατρική παράσταση.

Σε όλη την πορεία του δήλωνε αριστερός, Συριζαίος, έχει βγει ακόμα και με φανέλα του Τσε Γκεβάρα. Συχνά διατράνωνε τις απόψεις του για σεβασμό στον συνάνθρωπο και τα δικαιώματα των γυναικών ενώ ταυτόχρονα, ξεφτίλιζε ένα κοριτσάκι στο Πανελλήνιο. Είναι μόδα να το παίζεις κομμουνιστής τελικά…

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock