Τρόπος Ζωής

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: Θέλω να τον δω να βγει από το νοσοκομείο, δεν θέλω να δεχτώ ότι έγινε αυτό

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα εξακολουθεί και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς νοσηλεύεται από χθες (28.03.2024) στην Μονάδα Εμφραγμάτων.

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα μίλησε στο T LIFE για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, ο οποίος αισθάνθηκε δυσφορία στις πρόβες για το J2US, στο σόου το οποίο διαγωνίζεται, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

«Παραμένει στην εντατική. Ήταν στις πρόβες του J2US. Δεν μου είπαν από την αρχή τι έγινε, γιατί ήμουν στο σπίτι με το παιδί. Προφανώς δεν ήθελαν να με ανησυχήσουν. Μου είπαν ότι ένιωσε μία αδιαθεσία, λιποθύμησε και τον πάνε στο νοσοκομείο. Επειδή γενικά το μυαλό μου, δεν πάει στο κακό, σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από κούραση ή από ζέστη».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Κόκοτα δήλωσε: «Ο σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που προσέχει τα πάντα. Γυμναστική, διατροφή, δεν πίνει και δεν καπνίζει. Είναι άψογος σε αυτό το κομμάτι οπότε δεν πήρε το μυαλό μου ότι μπορεί να έχει να κάνει με την καρδιά. Όταν ξεκίνησα να πάω στο νοσοκομείο, μού είπαν δειλά δειλά ότι είχε υποστεί έμφραγμα».

«Εγώ είπα στους γιατρούς ότι δεν θέλω να καταλάβω τους ιατρικούς όρους, θέλω να τον δω να βγει από εκεί. Αυτό θέλω, αλήθεια σας λέω. Θέλω να είναι καλά, δεν θέλω να δεχτώ ότι έγινε αυτό» πρόσθεσε επίσης η σύζυγος του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο Δημήτρης Κόκοτας και η Κατερίνα είναι μαζί 20 χρόνια σχέσης και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

 

To άρθρο Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: Θέλω να τον δω να βγει από το νοσοκομείο, δεν θέλω να δεχτώ ότι έγινε αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock