ΕνημέρωσηΟικονομία

Σταϊκούρας: Διαχείριση της πανδημίας χωρίς να οδηγηθούμε σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό

Την ανάγκη άμεσης αντίδρασης της πολιτείας σε περίπτωση επιβολής νέων περιοριστικών μέτρων, με την εφαρμογή της αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων, ούτως ώστε να προφυλαχθούν οι θέσεις, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.

Όσον αφορά σε περαιτέρω μέτρα στήριξης των κλάδων που θα έχουν περιορισμούς έκανε σαφές ότι θα απαιτηθεί χρόνος, προκειμένου να γίνει αντιληπτή η μορφή που θα έχει το νέο αυτό κύμα της υγειονομικής κρίσης στην αγορά.

Επιπλέον ο υπουργός Οικονομικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής των όρων αποπληρωμής της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. «Να το δούμε αυτό μέσα στο 2022» είπε για την Επιστρεπτέα. Εξήγησε πως πλέον «δεν αποκλείω τίποτα γιατί η χώρα έχει υποστεί διαδοχικές κρίσεις» αλλά εξήγησε και πως υπάρχουν πεπερασμένα όρια και λόγω της Ενισχυμένης Εποπτείας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock