Κόσμος

Πιτ Ντέιβιντσον: Θα προσφέρει 50 ώρες κοινωνικής εργασίας για την πρόκληση σοβαρού τροχαίου

Ο Αμερικανός κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον θα πρέπει να συμπληρώσει 50 ώρες κοινωφελούς εργασίας, μετά την κατηγορία για «απερίσκεπτη οδήγηση» εξαιτίας σοβαρού τροχαίου που προκάλεσε στο Μπέβερλι Χιλς.

Σημειώνεται ότι στις 4 Μαρτίου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο διάσημος κωμικός προσέκρουσε αρχικά σε πυροσβεστικό κρουνό και στη συνέχεια πάνω σε σπίτι στο οποίο βρισκόταν ένα 16χρονο κορίτσι. Aν και δεν υπήρξαν τραυματίες ο πατέρας της κοπέλας δήλωσε ότι ήταν «λίγο φοβισμένη από το περιστατικό».

Σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή της κομητείας του Λος Άντζελες, ο πρώην παρουσιαστής του «Saturday Night Live» πιθανότατα θα προσφέρει κοινωνική εργασία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης, εκεί όπου εργαζόταν ο πατέρας του, Σκοτ. Ηταν μόλις 7 ετών όταν πέθανε στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αν και δήλωσε αθώος για το περιστατικό, ο σταρ εκτός από τις 50 ώρες κοινωφελούς εργασίας, θα πρέπει επίσης να παρακολουθήσει μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής διάρκειας 12 ωρών. Οπως αναφέρει το AP o Ντέιβιντσον συμμετέχει στη τηλεοπτική σειρά “Bupkis” η οποία έκανε πρεμιέρα τον Μάιο ενώ πρωταγωνιστεί στην ταινία »Dumb Money» που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock