ΕνημέρωσηΟικονομία

Στα Public το 50% της iRepair

Τις κινήσεις του συνεχίζει ο όμιλος Public που ανακοίνωσε τη συνεργασία τους με την iRepair, εκ των κορυφαίων εταιρειών επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει και την απόκτηση του 50% της iRepair από τον όμιλο Public με τον Chris Humbert, ιδρυτή και βασικός μέτοχο της iRepair να ηγείται της ανάπτυξης του νέου σχήματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η υλοποίηση της συνεργασίας του Public Group και της iRepair ξεκινά με 4 σημεία service iRepair να έχουν δημιουργηθεί εντός των καταστημάτων Public στο The Mall Athens, στη Γλυφάδα, στο Σύνταγμα και στον Πειραιά. Επιπλέον σημεία service iRepair σε Ελλάδα και Κύπρο θα δημιουργηθούν το 2022 και το 2023, με την υποστήριξη μιας εκτενούς ομάδας after sales support που θα δραστηριοποιείται σε 100+ φυσικά σημεία και θα απασχολεί 350 εξειδικευμένους τεχνικούς έως το τέλος του 2024.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger