Επικαιρότητα

Στην φωτιά τ’ αφήνει όλα να καούν. Στο χιόνι, τ΄ αφήνει όλα να θαφτούν. Στα μπόλια όμως πρώτος. Ποιος είναι;;; – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

«ΝΕΡΟ, ΝΕΡΟ» φωνάζουν πολίτες στις κάμερες…

Η ταλαιπωρία την οποία αντιμετωπίζουν για ώρες οι οδηγοί που επιχείρησαν να κινηθούν μέσω Αττικής Οδού την ώρα που μαίνεται η κακοκαιρία Ελπίδα είναι απίστευτη και χωρίς προηγούμενο.

Χιλιάδες οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένοι και εγκλωβισμένοι, ενώ πολλοί από αυτούς ανησυχούν καθώς βλέπουν τη στάθμη του καυσίμου τους να αδειάζει και φοβούνται ότι το αυτοκίνητό τους θα ακινητοποιηθεί και δεν θα έχουν θέρμανση.

Η οργή είναι έκδηλη και στρέφεται κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ!!!

«Δεν έχουμε ούτε νερό να πιούμε, πίνουμε το χιόνι, έχουμε ξεπαγιάσει. Υπάρχουν οικογένειες με μωρά εγκλωβισμένα», δηλώνουν πολίτες, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική οδό.

Την ίδια ώρα όπου η κυβέρνηση μιλάει για εξομάλυνση των προβλημάτων στην Αττική, οι πολίτες κάνουν λόγο για πλήρη αδιαφορία του κράτους και της εταιρείας.

Δείτε εικόνα από την Αττική Οδό:

 

Χαρακτηριστική είναι η φράση που ξεστόμισε πολίτης στην Αττική Οδό στην κάμερα του ΣΚΑΪ που έχει εγκλωβιστεί από τις 10 (!) το πρωί!!!

Είχε πληρώσει τα διόδια της Αττικής Οδού και κουνούσε το εισιτήριο στην κάμερα φωνάζοντας «Γ…… τον π…… τον Μητσοτάκη» για να διακόψει άμεσα την σύνδεση ο ΣΚΑΪ με την τηλεπαρουσιάστρια να λέει «Αυτό δεν βοηθάει»!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ«ΝΕΡΟ, ΝΕΡΟ», ζητάνε οι πολίτες στο 5.14, αλλά δείτε ολόκληρο το βίντεο:

 

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΡΓΗ:

 

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock