Στην Ericsson το 5G δίκτυο κορμού της Wind Ελλάς

Η σουηδική Ericsson ανακοίνωσε και επίσημα ότι  επελέγη από την WIND Hellas ως ο προμηθευτής της για το δίκτυο κορμού κινητής 5G, τόσο αυτόνομης όσο και μη αυτόνομης αρχιτεκτονικής, καθώς και ως ο στρατηγικός συνεργάτης της στην περιοχή του BSS.

Σύμφωνα με την πενταετή συμφωνία, η Ericsson θα υλοποιήσει λογισμικό κορμού 5G διπλής λειτουργίας επάνω σε μια νέα υποδομή cloud της Ericsson, με υπηρεσίες πλήρους υποστήριξης, εικονικό IMS για σταθερή φωνή και φωνή μέσω LTE (VoLTE), αλλά και μια λύση επόμενης γενιάς BSS (σύστημα χρέωσης) 5G. Το συνοδευτικό πρόγραμμα εξέλιξης και ολοκλήρωσης συστημάτων συμπεριλαμβάνει υπηρεσίες υποστήριξης από άκρο σε άκρο, ενώ παράλληλα εισάγει αυτοματοποίηση των λειτουργιών δικτύου του παρόχου υπηρεσιών.

Όπως επισημαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση, ο εξοπλισμός της Ericsson θα δώσει την δυνατότητα στην Wind Hellas να ανταποκριθεί στην διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για δεδομένα, καθώς και να αναζητήσει νέες ευκαιρίες σε αναδυόμενα τμήματα της αγοράς των επιχειρήσεων, υποστηριζόμενη από καινούριες δυνατότητες, όπως π.χ. η τμηματοποίηση δικτύου (network slicing).

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση