ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Στη γερμανική Celonis η ελληνική startup Lenses.io

Μία ακόμη εξαγορά ελληνικού startup είχαμε τις τελευταίες ημέρες καθώς όπως ανακοινώθηκε η Lenses.io, η οποία έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα λογισμικού που υποστηρίζει τους οργανισμούς στην αξιοποίηση μεγάλου όγκου δεδομένων σε πραγματικό χρόνο (streaming DataOps) εξαγοράστηκε από την Celonis.

Η τελευταία είναι μία εταιρεία επιχειρηματικού λογισμικού με κεφαλοποίηση 11 δισ. δολαρίων και το βασικό προϊόν της παρέχει στους οργανισμούς ένα νέο τρόπο διαχείρισης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους βασισμένο σε δεδομένα και στοχευμένη πληροφόρηση.

Το τίμημα της εξαγοράς δεν ανακοινώθηκε αλλά σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται στα 50 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι από τα υψηλότερα που έχουν δοθεί σε ελληνική startup, ενώ το πλάνο της Celonis είναι να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα μέσα από την εξαγορά της Lenses.io. Αρχικός χρηματοδότης της Lenses.io ήταν ένα από τα funds του Equifund, το Marathon VC, το οποίο ανακοίνωσε την έξοδο του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock