Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Στη Λάρισα μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Ανάπα

Στη Λάρισα μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Ανάπα

Είκοσι τέσσερις (24) μαθητές και δυο εκπαιδευτικούς από τη Ρωσική πόλη Ανάπα, υποδέχεται ο Δήμος Λαρισαίων, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δυο πόλεων.

Η αποστολή μαθητών και εκπαιδευτικών, θα γνωρίσουν την πόλη και το πολιτισμό , θα ξεναγηθούν σε αξιοθέατα της περιοχής, θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες. Στη συνέχεια και μέχρι τις 12 Ιουλίου θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις του Πλαταμώνα όπου θα δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξουν δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με Έλληνες μαθητές και μαθήτριες.

Όπως είναι γνωστό, η αδελφοποίηση Λάρισας και Ανάπα, έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, δεδομένου ότι τόσο στην Ανάπα όσο στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχει μια πολυπληθής και δραστήρια ελληνική κοινότητα, η οποία και προώθησε την πρόταση της αδελφοποίησης με την Λάρισα.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να υλοποιήσει αυτή την αδελφοποίηση ως πρότυπο, με σειρά δράσεων σε όλο το φάσμα της συνεργασίας, με διάχυση της συνεργασίας στις τοπικές κοινωνίες, με συνέχεια και διάρκεια στον χρόνο . Σ αυτά τα πλαίσια είναι υπό διαμόρφωση ένα σύνολο προτάσεων συνεργασίας που θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη