Κόσμος

Οι βουτιές ενός μικρού ιπποπόταμου και τα παιχνίδια με τη μαμά του

Τις βουτιές ενός μωρού πυγμαίου ιπποπόταμου με τη μαμά του έχει καταγράψει ο φακός του ζωολογικού κήπου Richmond, αλλά και την επιστροφή ενός πρωτοφανή αριθμού μανάτων στο φυσικό του περιβάλλον σε μια μόλις ημέρα.

Ο μόλις δύο μηνών μικρός ιπποπόταμος φαίνεται να παίζει στην πισίνα του ζωολογικού κήπου του Richmond στη Βιρτζίνια με τη μαμά του, Ίρις.

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου περιγράφουν τη μικρή Ίρις ως ένα ιπποποταμάκι με μεγάλη αυτοπεποίθηση και γενναιότητα καθώς μαθαίνει να κολυμπάει.

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο φαίνεται η επιστροφή ενός μεγάλου αριθμού μανάτων στο φυσικό τους περιβάλλον. Μόλις σε μία ημέρα μεταφέρθηκαν στον ζωολογικό κήπο Σινσιννάτι 12 ακόμα μικρά μανάτα που ανήκουν στο είδος του δυτικού ινδικού μανάτου, γνωστό και ως βορειοαμερικανικό μαγιάτο, είναι ένα μεγάλο, υδρόβιο θηλαστικό ιθαγενές.

Μετά την επιχείρηση διάσωσης και αποκατάστασης των μανάτων, τα ζώα απελευθερώθηκαν στο κρατικό πάρκο blue spring. Το πάρκο αυτό, είναι από τους μεγαλύτερους χώρους φιλοξενίας των ειδών αυτών στη Φλώριντα.

Προτού επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον, ειδικοί τους έβαλαν gps τσιπάκι προκειμένου να παρακολουθείται η διαδικασία ενσωμάτωσής τους στο περιβάλλον.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock