Στους Φούρνους ο Μητσοτάκης: Εμβολιασμοί, υποδομές και μείωση κόστους ζωής

Αυτοψία στους Φούρνους όπου άνοιξε η «εμβολιαστική ασπίδα» της επιχείρησης «Ελευθερία» πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο. Στους Φούρνους, λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο για όλους τους κατοίκους, καθώς η διαδικασία του εμβολιασμού στις ακριτικές περιοχές, θα είναι οριζόντια για όλους όσοι το επιθυμούν.

«Είμαστε εδώ για να επιβλέψουμε τη διαδικασία του εμβολιασμού η οποία ξεκίνησε χθες στους Φούρνους και θα ολοκληρωθεί σήμερα. Όπως ξέρετε για τα μικρά νησιά μας, για τα ακριτικά νησιά μας, έχουμε μια πολιτική να εμβολιάζουμε οριζόντια όλους όσοι θέλουν να εμβολιαστούν», ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά την υποδοχή του από τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες του ακριτικού νησιού.

Εξέφρασε δε, την αισιοδοξία του για την πορεία των εμβολιασμών: «Χαίρομαι που και εδώ και στη Θύμαινα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και πιστεύω ότι στο δεύτερο γύρο, όταν και οι συμπολίτες σας οι οποίοι είχαν ενδεχομένως κάποιες μικρές επιφυλάξεις διαπιστώσουν ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά, θα σπεύσουν και αυτοί να εμβολιαστούν. Δείχνουμε με αυτόν τον τρόπο, έμπρακτα, το ενδιαφέρον μας για τα μικρά νησιά, ειδικά τα ακριτικά νησιά, τις κοινότητές τους», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση