888 Στο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου Γριβέα | Kontasas
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου Γριβέα

Στο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου Γριβέα

Στον Άγιο Θωμά στο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του ιστορικού στελέχους της ΝΔ, Κυριακού Γριβέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το περασμένο Σάββατο, έξω από τη Σπάρτη.

Τη νεκρώσιμο ακολουθία παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, πλήθος βουλευτών, πρώην βουλευτών και στελεχών της ΝΔ.

Στο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου Γριβέα

Στον επικήδειο που εκφώνησε, ο αντιπρόεδρος τη ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μίλησε για την προσφορά του εκλιπόντα στην πατρίδα κα στην πολιτική.

Στο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου Γριβέα

Σημείωσε ακόμη τη διαδρομή του Κυριάκου Γριβέα ως διευθυντή του γραφείου δυο πρωθυπουργών, του Τζαννή Τζαννετάκη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπου διαχειρίστηκε με επιτυχία σειρά υποθέσεων.

Στο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου Γριβέα

Η ταφή του Κυριάκου Γριβέα θα γίνει αύριο Τετάρτη στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Οίτυλο Λακωνίας.

Στο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου ΓριβέαΣτο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου ΓριβέαΣτο Γουδή εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του Κυριάκου Γριβέα

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο ΕΣΥ που θα το νιώθει ο καθένας σαν εγώ

Τους βασικούς άξονες του προγράμματός για τη Υγεία που συνοψίζεται στο τρίπτυχο, πρόληψη – περίθαλψη …