888 Στο Κερτς η ρωσική εθνοφρουρά για να προστατέψει τη γέφυρα της Κριμαίας (βίντεο) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Στο Κερτς η ρωσική εθνοφρουρά για να προστατέψει τη γέφυρα της Κριμαίας (βίντεο)

Στο Κερτς η ρωσική εθνοφρουρά για να προστατέψει τη γέφυρα της Κριμαίας (βίντεο)

Η Εθνική Φρουρά της Ρωσίας (Rosgvardia) δημιούργησε μια ειδική μονάδα στο Κερτς για να αποτρέψει τις απειλές κατά της Γέφυρας της Κριμαίας, δήλωσε ο επικεφαλής της Rosgvardia Βίκτορ Ζολότοφ στο Sputnik.

Στόχος η αποτροπή των απειλών κατά της Γέφυρας της Κριμαίας.

Για το λόγο αυτό, η Εθνική Φρουρά της Ρωσίας (Rosgvardia) δημιούργησε μια ειδική μονάδα στο Κερτς, όπως επισήμανε, ο επικεφαλής της Rosgvardia Βίκτορ Ζολότοφ στο Sputnik.

«Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της στρατηγικά σημαντικής Γέφυρας της Κριμαίας, που συνδέει τη χερσόνησο με την περιοχή Κράι Κρασνοντάρ, έχει δημιουργηθεί μια ειδική μονάδα στο Κερτς», δήλωσε ο Ζολότοφ.

Η Εθνική Φρουρά της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή η Ρόσγκβαρδία είναι η εσωτερική στρατιωτική δύναμη της ρωσικής κυβέρνησης, η οποία αποτελείται από μια ανεξάρτητη υπηρεσία που αναφέρει απευθείας την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή της Ρωσικής Ομοσπονδίας τον Ρώσο Πρόεδρο υπό τις εξουσίες του ως ανώτατου διοικητή και πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ομοσπονδιακό εκτελεστικό όργανο ιδρύθηκε το 2016 με νόμο από τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αποστολή της είναι η διασφάλιση των συνόρων, η ανάληψη του ελέγχου των όπλων, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, το οργανωμένο έγκλημα, η προστασία της δημόσιας τάξης.

Αριθμεί κατά προσέγγιση, 340.000 υπαλλήλους σε 84 μονάδες σε ολόκληρη τη Ρωσία.

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ – Η “ΚΑΤΑΡΑ” ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ (ΕΙΚΟΝΑ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ο πρόεδρος …