888 Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γάλλος ΥΠΕΞ – Τον υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας (εικόνες) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γάλλος ΥΠΕΞ – Τον υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας (εικόνες)

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γάλλος ΥΠΕΞ – Τον υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας (εικόνες)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Γάλλο Υπουργό Εξωτερικών, Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων, Ζαν Ιβ Λε Ντριάν, αναμένεται να συζητήσει τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά, για διμερή, ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα

Μετά από τις συζητήσεις θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και κοινή συνέντευξη τύπου.

«Η επίσκεψη θα επιτρέψει συζητήσεις για την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων μας με την Ελλάδα σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στον τομέα της άμυνας, με βάση τον οδικό χάρτη της ελληνογαλλικής στρατηγικής συνεργασίας του 2016» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γαλλική πρεσβεία.Στο ευρωπαϊκό πλαίσιο θα συζητηθεί μια «αποτελεσματική και αλληλέγγυα μεταναστευτική πολιτική».

Τα διεθνή θέματα θα βρεθούν επίσης στην ημερήσια διάταξη, ειδικότερα το θέμα της Συρίας και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στη συνέχεια, ο κ. Λε Ντριάν θα ταξιδέψει στην Κύπρο.

Δείτε φωτογραφίες

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γάλλος ΥΠΕΞ – Τον υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας (εικόνες)Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γάλλος ΥΠΕΞ – Τον υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας (εικόνες)

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Ο ροκ σταρ Νιλ Γιανγκ στηρίζει Μπέρνι Σάντερς

Ο διάσημος τραγουδοποιός της ροκ και άρτι πολιτογραφημένος Αμερικανός πολίτης Νιλ Γιανγκ προέτρεψε σήμερα υπέρ …