Στο ΣτΕ ξανά οι αδελφοί Σιούφα: Ζητούν ακύρωση των πειθαρχικών αποφάσεων


Εκ νέου προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι δικηγόροι Γιώργος και Μάριος Σιούφας ζητώντας να «παγώσουν», να ανασταλούν και να ακυρωθούν οι δυο νέες πειθαρχικές αποφάσεις, που τους επιβλήθηκαν για το «πρεσάρισμα» που έκανε η δικηγορική εισπρακτική τους εταιρεία σε καταναλωτές για καθυστερημένες δόσεις των δανείων τους.  

Ειδικότερα ζητούν να ακυρωθούν δύο ακόμη αποφάσεις του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δικηγόρων (Άρειος Πάγος) με τις οποίες επιβλήθηκε προσωρινή αργία, ενός έτους και 6 μηνών στους αδελφούς Γιώργο και Μάριο Σιούφα που έχουν την δικηγορική – εισπρακτική και ενός έτους στον συνεργάτη τους Ανδρέα Σταματελάτο.

Υπενθυμίζεται ότι, με προηγούμενη απόφαση έχει επιβληθεί προσωρινή αργία από ένα έτος, στον Γιώργο Σιούφα και στην διευθύντρια των νομικών υπηρεσιών της εταιρείας, Όλγα Ευτυχίδου, αλλά και στην εν λόγω εταιρεία. Και οι δύο έχουν χάσει την πρώτη δικαστική μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς απορρίφθηκε η αίτησή τους με την οποία ζητούσαν να ανασταλεί η προηγούμενη πειθαρχική ποινή που τους έχει επιβληθεί.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση