ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανδρουλάκης: Ζητάει επίσπευση της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Να επισπευσθεί η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, το πρωί της Δευτέρας (3/4) και συνομίλησαν για μία ώρα. Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών.

Σε δήλωση του, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Ανδρουλάκης, τόνισε:

«Ήρθα σήμερα εδώ που χτυπά η καρδιά της δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριανό αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών. Η υπόθεση αυτή δεν θα καταγράφει ποτέ πολιτικά ούτε ποινικά. Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους. Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου, είναι μια ευρωπαϊκή χώρα.

Έχουμε χρέος ολο το πολιτικό σύστημα να μην επιτρέψει ξανά να εκτεθεί η χώρα μας διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock