ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΕΦΕΡΗΣ. ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΗΛΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ “ΥΠΟ- ΝΟΜΟΥ” ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΣ, ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΣ

Λέγεται Πέτρος Τζεφέρης και δυστυχώς κατάγεται από τη Μάνη.

Από τα Άγια Χώματα των προγόνων Μας που κήρυξαν την Επανάσταση του 1821 και ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους, εκεί στην εκκλησιά της Αρεόπολης. Εκεί που οι τιμημένοι οπλαρχηγοί, ευλόγησαν τα όπλα του εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα για την ελευθερία της πατρίδος.

Αποδεικνύεται- αυτός ο κύριος- το πιο επαίσχυντα αστυνομικό κομματικό πηλίκιο του Μαξίμου. Σε αυτόν που καταφεύγουν ο ανηψιός Δημητριάδης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός για να κατατρομοκρατήσουν δημοσιογράφους που εδώ και 6 χρόνια έχουν υπεραμυνθεί της ελευθερίας του Τύπου, της αδέσμευτης και ακηδεμόνευτης ενημέρωσης, αυτή που εμπιστεύεται καθημερινά ο ελληνικός Λαός, επιβραβεύοντας με τρομακτικές για την εποχή ενός πεθαμένου Τύπου , κυκλοφορίες σε ένα μπετόν αρμέ δημοσιογραφικό έντυπο που βγάζει τα πάντα στο φως, χωρίς εξαρτήσεις και κομματικές ίντριγκες. Την πρώτη αυτοχρηματοδοτούμενη εφημερίδα στην Ελλάδα, την οποία ο Μητσοτάκης, ο Χρυσοχοίδης και κάτι άλλα “αρπακτικά”, θέλουν να την υπονομεύσουν και να της βάλουν λουκέτο. Αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες.

Από το καλοκαίρι και μετά, ο στρατηγός Τζεφέρης, η πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, εσκεμμένα κι ενώ γνωρίζουν τις τεράστιες ποινικές τους ευθύνες, έχουν αφήσει απροστάτευτο τον δημοσιογράφο της  εφημερίδος μας, Στέφανο Χίο αλλά και την ιδιοκτησία της, μετά την βρωμερή και ακόμα ανεξιχνίαστη απόπειρα δολοφονίας εναντίον μας. Αντί να προστατεύσουν τα θύματα και να εξιχνιάσουν την απόπειρα εξόντωσης, έχουν αποδυθεί με εντολή του πρωθυπουργικού ανηψιού (ο οποίος ακούγεται σε οπτικοακουστικό υλικό να “συνεργάζεται” με κουμπουροφόρους βαρόνους της ντόπιας Μαφίας των επίορκων) αλλά και με τη συναίνεση του ίδιου του κυρίου Μητσοτάκη, σε έναν άνανδρο, παρακρατικό και υπονομευτικό για την Δημοκρατία διαρκή κατασταλτικό διωγμό, εναντίον μας.

Και σε αυτόν και στους υπολοίπους της μεγάλης “άμαξας” της παραβίασης του Συντάγματος και της ελευθερίας της ενημέρωσης, τους διαμηνύουμε: Όσο τρέχετε από πίσω μας, τόσο τα στοιχεία που θα έρχονται καθημερινά στο φως θα σας εκθέτουν στην κοινή γνώμη ως “Ιαβέρηδες” του πιο βάναυσου καθεστώτος που μπροστά του οι μυστικές υπηρεσίες του Χότζα και του Τσαουσέσκου, ωχριούν. 

Είστε εχθροί μας, άρα και εχθροί του Λαού. Και έτσι από εδώ και στο εξής, θα σας αντιμετωπίζουμε. Και με δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και με τα νόμιμα μέσα. Έχουμε “πόλεμο” και σε αυτό τον “πόλεμο” αποκαλύψεων, πάλι νικητές θα βγούμε εμείς.

Γιατί δεν ρωτάτε τους προηγούμενους, να σας πουν, πως τους ρίξαμε;

Υ.Γ: Αλήθεια με τους δολοφόνους του Χίου, τι έχεις κάνει κύριε Χρυσοχοίδη; Εσύ Στρατηγέ; Εσύ κύριε διευθυντά του ΥΔΕΖΙ; Τίποτα. Τίποτα; Γιατί, δεν τους ξέρετε ποιοι είναι; Μήπως είναι όσοι σας εντέλλουν για συλλήψεις και αυτόφωρα;  

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση