ΕνημέρωσηΠολιτική

Μαρινάκης για έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε μια στυγερή δολοφονία

Πυρά κατά της αντιπολίτευσης, την οποία κατηγόρησε ότι προσπαθεί να εκμεταλευτεί πολιτικά τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε μια στυγερή δολοφονία», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Μήπως θέλετε να βγάζουμε τις αποφάσεις στα τηλεοπτικά πάνελ. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει», πρόσθεσε.

«Το να αποδίδουμε πολιτική ευθύνη σε έναν υπουργό όταν ένας υπηρεσιακός δεν έκανε καλά τη δουλειά του, αυτά δεν γίνονται σε σοβαρές δημοκρατίες. Να κουνάμε το δάχτυλο σε κάποιον μόνο και μόνο για να γίνουμε δημοφιλείς. Μην δημιουργούμε πολιτικό κλίμα στο πλαίσιο μιας θλιβερής εξαίρεσης» , υπογράμμισε επίσης ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε επίσης στις μετακινήσεις αστυνομικών αναφέροντας ότι «1.700 από υπηρεσία μη μάχιμη πήγαν σε υπηρεσία μάχιμη»

«Έχει σημασία τι έχει περιγράφει στους αστυνομικούς, και δεύτερον τι εκπαίδευση έχει γίνει και πως αυτή αποδίδει. Η κοπέλα επειδή μπορεί να ήταν φοβισμένη να περιέγραψε πιο ήπια την κατάσταση», συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock