ΕνημέρωσηΠολιτική

Φίλης για Κασσελάκη: Ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από αυτοδημιούργητο ναυτιλιακό broker στην Αμερική

Σφοδρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης, κατηγορώντας τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως «σιωπηρό» έναντι των επιθέσεων που δέχεται εδώ και έναν μήνα από «στρατό» του διαδικτύου η συνυποψήφιά του Έφη Αχτσιόγλου.

Ο κ. Φίλης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας έστρεψε τα βέλη του και κατά του Παύλου Πολάκη λέγοντας πως «όπως σωστά είπε και η Αχτσιόγλου χθες, όποιον μιλάει ελληνικά τον έχει βρίσει στην Ελλάδα και τον βρίζει ακόμα».

Πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ πως ορισμένες από τις φράσεις που ακούγονται είναι «υποκοσμιακές» και πως η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται με κανόνες και όχι με τους όρους του διαδικτύου.

Σχολιάζοντας το επιχείρημα των υποστηρικτών Κασσελάκη πως εκείνος θα μπορούσε να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Φίλης απάντησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα «πέσει» επειδή κάποιος είναι πιο ωραίος, ξέρει καλύτερα αγγλικά ή είναι «αυτοδημιούργητος broker ναυτιλιακός στην Αμερική».

Ο Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το ’12 έως το ’15 και προσυπέγραφε τα μνημόνια

Σε άλλη του συνέντευξη στο Kontra χθες το βράδυ, αμφισβήτησε ανοιχτά την αξιοπιστία του κ. Κασσελάκη, λέγοντας πως το 2015 ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη «και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές».

«Ξέρετε που ήταν ο Κασσελάκης όταν ο Πολάκης και ο Ξανθός έδιναν την μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη ΝΔ. Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015 που ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές αυτές το έχει γράψει ο ίδιος και μετά υποστήριζε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για να γίνει αρχηγός της ΝΔ. Πως μπορεί να επικαλείται με αξιοπιστία στον απλό πολίτη και να του λέει ότι εγώ ήμουν ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ», διερωτήθηκε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στο Kontra Channel.

Ο κ. Φίλης κάλεσε ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα να βγει δημόσια και να τοποθετηθεί για τα περί SMS από την Έφη Αχτσιόγλου και πρόσθεσε πως πρέπει να σταματήσει η «εργαλειοποίηση» του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Κασσελάκη.

«Το κλίμα επιδεινώνεται και από διάφορα δήθεν αποκαλυπτικά δημοσιεύματα σαν αυτό που λέει ότι ζήτησαν από τον Τσίπρα να φύγει η Αχτσιόγλου, το διαβόητο SMS και δεν διαψεύδονται αμέσως από τον ίδιο τον Τσίπρα προσωπικά. Τον εμπλέκουν αυτοί οι αλητήριοι ενώ ο Αλέξης είναι απέξω. Εδώ έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση ο Αλέξης Τσίπρας να τα διαψεύσει δημόσια», τόνισε και ζήτησε «Να σταματήσει η εργαλειοποίηση του ονόματος του Τσίπρα από τον Κασσελάκη».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock