ΕνημέρωσηΠολιτική

Φίλης: Δεν πρέπει οι θάνατοι να αποτελούν στοιχείο αντιπολίτευσης

Σε άλλη γραμμή από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πανδημία κινείται ο βουλευτής Νίκος Φίλης όπως προκύπτει από σημερινές του δηλώσεις.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών και τομεάρχης Παιδείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στο podcast της «Καθημερινής» όχι μόνο δεν υιοθέτησε καταγγελίες τύπου «ΜΕΘ μόνο για VIP», αλλά τάχθηκε στο πλευρό του πρώην υπ. Υγείας Ανδρέα Ξανθού –που αμφισβήτησε τα καταγγελλόμενα για ΜΕΘ «κρατημένες για VIP» και άλλωστε δεν υπέγραψε τη σχετική επίκαιρη ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ– ενώ επεσήμανε ότι το κόμμα του ενίοτε παρασύρεται από την «τηλεοπτική αντιπολίτευση».

«Δεν πρέπει οι θάνατοι να αποτελούν στοιχείο αντιπολίτευσης», ανέφερε ο πρώην υπουργός Παιδείας, σε μια συζήτηση με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσιντσίνη, η οποία ξεκίνησε από το Κίνημα Αλλαγής και το αν πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίσει τη νέα του ηγεσία και κατέληξε στις αιτίες της καθήλωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μειοψηφικά ποσοστά.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock