888 Συγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία Κλαυθμώνος | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία Κλαυθμώνος

Συγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία Κλαυθμώνος

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, με σύνθημα «Τίποτα για εμάς χωρίς εμάς» πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ.

Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ΓΣΕΕ αποφάσισε την κήρυξη παναττικής στάσης εργασίας από τις 11.00 έως τις 15:00, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους με αναπηρία, στα μέλη των οικογενειών τους αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο εργαζόμενο να μετάσχει στο συλλαλητήριο.

Και η ΑΔΕΔΥ επίσης έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας για εργαζόμενους ΑμεΑ στο Δημόσιο, ώστε να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Συγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΣυγκέντρωση ατόμων με αναπηρία στην πλατεία Κλαυθμώνος

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΤΕΛΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΧΕΔΙΟ – ΒΟΜΒΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Σχέδιο – …