888 Συγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Συγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

Στην αποψινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών απεύθυναν κατά σειρά χαιρετισμό η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, ο καθηγητής του ΕΜΠ, Ευάγγελος Χριστοφόρου και ο συνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Είμαστε εδώ και διαδηλώνουμε γιατί όπως παλεύουμε να φύγουν οι βάσεις των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ από τη χώρα μας έτσι δε θέλουμε να φτιαχτούν και καινούργιες βάσεις του θανάτου και του πολέμου στη γειτονιά μας. Γιατί δε θέλουμε κι άλλος λαός να μπει σ’ αυτή τη φυλακή» τόνισε η Ε. Γερασιμίδου.

«Έτσι λογαριάζουμε εμείς τη φιλία και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς. Έτσι πολεμάμε εμείς το μίσος, τον εθνικισμό και τον αλυτρωτισμό. Έτσι κλείνουμε εμείς την πόρτα στο σκοτάδι, έτσι ανοίγουμε την πόρτα στην ελπίδα, έτσι φωτίζουμε το δρόμο για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας, αφέντες στον τόπο μας» είπε η Ε. Γερασιμίδου.

Συγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

«Τώρα, ήρθε η ώρα για μάχη και για ζωή. Ζωή μας η ανεξαρτησία της χώρας μας και η απεξάρτησή της από το ΝΑΤΟ και τους δανειστές, την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί μπορούμε. Ο ελληνικός λαός είναι ικανός να πάρει τις τύχες του στα χέρια του. Το έχει αποδείξει πολλές φορές στην ιστορία του. Σε αντίθεση με τα αφεντικά του, που μόνο μειοδοσία έχουν να δείξουν στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας» είπε μεταξύ άλλων ο Ε. Χριστοφόρου, τονίζοντας «τώρα ήρθε η ώρα για στράτευση σ΄ αυτόν τον αγώνα. Για συν-στράτευση με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και την πραγματική Αριστερά».

«Απ’ αυτό το βήμα, καλώ τους συναδέλφους μου, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εν ενεργεία και αποστρατεία, το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στην καταστροφική πολιτική, στον διχασμό των λαών από τους ιμπεριαλιστές. Ενώνουμε τη φωνή μας με το ΚΚΕ ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, τα νατοϊκά σχέδια, τον εθνικισμό. Αυτός είναι ο γνήσιος λαϊκός πατριωτισμός» τόνισε, τέλος, ο Ν. Παπαναστάσης.

Συγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των ΠρεσπώνΣυγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των ΠρεσπώνΣυγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των ΠρεσπώνΣυγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των ΠρεσπώνΣυγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των ΠρεσπώνΣυγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των ΠρεσπώνΣυγκέντρωση ΚΚΕ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΔΕΝ είναι όμοιοι, απλά είναι ΙΔΙΟΙ. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ. Πλάνελ της NOVARTIS με ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. συντονιστής ο «εμβολιούχος» Ευαγγελάτος που «τσίπησε» 869.000 Ευρωπουλάκια έτσι, για τον .. κόπο του. ΔΕΙΤΕ & ΦΡΙΞΤΕ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Yποψήφιοι βουλευτές …