Επικαιρότητα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ: “ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ” – ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

Οργή και πόνο νιώθει η μητέρα του άτυχου διανομέα που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλονίκη εν ώρα εργασίας, διότι ένας 21χρονος Αλβανός οδηγός Ι.Χ. τον παρέσυρε με μεγάλη ταχύτητα, εγκαταλείποντας μάλιστα το σημείο.

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά σε πόρταλ και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε.»

«Το ασθενοφόρο έφτασε αρκετά γρήγορα όμως δεν τα κατάφεραν. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο άδικο και κρίμα. Είμαστε όλοι χάλια. Αυτός έτρεχε και τον χτύπησε. Πέρασε και κόκκινα φανάρια!», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητερα του άτυχου άνδρα.

«Dimitris Asimakis…(1974 – 2021)…Ήταν ένας από εμάς… συμμαθητής μας στα εκπαιδευτήρια “Ο Απόστολος Παύλος” στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης…από το 1979 έως και το 1985…Εξαίρετος φίλος…και πρώην συνάδελφος διανομέας…Ο Θεός και η μοίρα..δυστυχώς του έπαιξαν πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι…Το σόκ είναι πάρα πολύ μεγάλο… Εκ βαθέων θερμά συλλυπητήρια στον Κο Χρήστο…την Κα Ελένη…τον μικρό Χρήστο και την Νάνσυ…Ο Θεός να σας δίνει κουράγιο και δύναμη…..!», έγραψε ένας φίλος του στο Facebook.

Το χρονικό του θανάτου του ντελιβερά από Αλβανό οδηγό που τον άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο:

Νεκρός είναι ένας ντελιβεράς στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από από αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος Αλβανός. Ο νεαρός αφού τον χτύπησε έγινε καπνός.

Ο άτυχος 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις εικόνες του thestival.gr

thessaloniki deliveras 1 1536x1024 1

 

thessaloniki deliveras 2

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock