ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ …ΘΑΦΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗ: “ΜΕ 10-15 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΩΖΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑΜΕ 5 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ LOCKDOWN”. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ “ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ” ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος για την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Σε δύο μέτωπα κινούνται οι μηχανισμοί της διεθνούς και εγχώριας προπαγάνδας που, για λογαριασμό της νέας τάξης πραγμάτων όπως αποδεικνύεται καθημερινά, προσπαθεί να φυλακίσει και να καθυποτάξει τους πολίτες με δικαιολογία τον κορονοϊό. Το ένα μέτωπο έχει να κάνει με την πλύση εγκεφάλου που γίνεται για το “εμβόλιο που θα μας λυτρώσει” και άρα …πρέπει όλοι αν τρέξουμε να το κάνουμε, έστω κι αν δεν έχει πάρει ακόμα όλες τις αναγκαίες εγκρίσεις.

Και το δεύτερο μέτωπο είναι αυτό είτε των διώξεων είτε της εξαφάνισης και του “θαψίματος” των αντίθετων απόψεων…

Το παραμύθι περί δήθεν ψεκασμένων και συνωμοσιολόγων έχει αρχίσει βέβαια και καταρρέει διότι ο ένας μετά τον άλλο και οι επιστήμονες, εντός και εκτός Ελλάδας, προστίθενται στην πλευρά του προβληματισμού και της αμφισβήτησης. Και πώς να τους πεις κι αυτούς …ψεκασμένους. Γι αυτό και η “εναλλακτική μέθοδος” είναι να τους φιμώνουν είτε να μην τους επιτρέπουν καν να πουν δημοσίως τα επιχειρήματά τους. Γι αυτό και και κάθε φορά που κάποιος εξ αυτών των επιστημόνων εμφανίζεται σε κάποιο -μη συστημικό μέσο- είναι κάτι σα γίνεται στην “παρανομία” και βεβαίως το σύστημα φροντίζει να μην υπάρχει και καμία αναπαραγωγή στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης των όσων λέει.

Μια τέτοια περίπτωση είναι του καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Κούβελα τον οποίο το σύστημα προσπαθεί να ρίξει και αυτόν την “πυρά”. Παρά ταύτα ο ίδιος αντέχει και επιμένει. Και μάλιστα λέει δημοσίως -όσο του επιτρέπουν να “ακούγεται” τις τελευταίες ημέρες κάτι το οποίο είναι συγκλονιστικό.

Τι είναι αυτό που τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο; “Τα μονοκλωνικά αντισώματα που χορηγούνται ευρέως στις ΗΠΑ, έχουν αποδειχτεί πάρα πολύ αποτελεσματικά, δεσμεύουν τον ιό και τον σταματούν σε ασθενείς ήπιας και μέσης βαρύτητας.  Μπορούν να βοηθήσουν άμεσα στην αναχαίτιση της πανδημίας στην Ελλάδα, να μπλοκάρουν τη νόσο σε μεγάλο μέρος όσων ασθενούν και να αποτρέψουν μια πιθανή κατάρρευση του συστήματος υγείας”.

Και τι σημαίνει από πρακτικής πλευράς αυτό; “Μπορούμε να τα χορηγήσουμε σε 3.000 ασθενείς στη χώρα μας που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση ήπιας και μέσης βαρύτητας. Δέκα χιλιάδες δόσεις θα μπορούσαν να δώσουν λύση», λέει ο ίδιος.

—————————— ——–
Και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό; Προσέξτε τώρα τη συγκλονιστική συνέχεια: « Στο επιχείρημα ότι είναι ακριβά φάρμακα, με κόστος 1.000 ευρώ ανά δόση, απαντώ πως η προμήθεια 10.000 δόσεων θα κοστίσει 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό μηδαμινό μπροστά στα 5 δις ευρώ κάθε μήνα που μας κοστίζει το lockdown”. Με 10-15 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή λύνουμε το πρόβλημα μας. Το lockdwon κοστίζει 5 δισεκατομμύρια το μήνα…» τονίζει και ξανατονίζει.

Απάντηση, πολύ πειστική και συγκεκριμένη, δίνει ο Δ. Κούβελας και στον -προσχηματικό- αντίλογο ότι στην Ευρώπη, όπως και στη χώρας μας, δεν έχει δοθεί ακόμη η απαραίτητη έγκριση. “Υπάρχει ο τρόπος να παραλάβουμε αυτές τις 10.000 δόσεις, παρόλο που δεν υπάρχει έγκριση ακόμη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) παρά μόνο από τον Αμερικανικό (FDA). Η συμφωνία αμοιβαίας αναγνώρισης κλινικών δοκιμών στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου μας δίνει αυτή τη δυνατότητα”, εξηγεί και κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει βγει να τον αντικρούσει. Να του πει ότι δεν είναι έτσι…

Να θυμίσουμε εδώ ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι η θεραπεία που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει καλά πριν από μερικές εβδομάδες ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έστω και εάν για λόγους σκοπιμότητας στη συνέχεια έγιναν οι επίσημες διαψεύσεις για τη χρήση τους…

—————-

Αν μάλιστα είναι συγκλονιστική αυτή η αποκάλυψη που κάνει ο Καθηγητής του ΑΠΘ, ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι τον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ συνάδελφός του ο οποίος είναι και μέλος της περίφημης Επιτροπής των Ειδικών του υπουργείου Υγείας υπό τον Σωτ. Τσιόδρα. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Γκίκα,  Καθηγητή Εσωτερικής Παθολογίας και Μολυσματικών Ασθενειών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ο οποίος έγινε γίνεται μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας με απόφαση του Κικίλια από τον Ιούλιο.

Σε κοινή εμφάνισή τους σε κανάλι της Κρήτης αυτές τις ημέρες λοιπόν όταν ο Δ. Κούβελας έθεσε το θέμα και τα ερωτήματα, ο Αχ. Γκίκας συμφώνησε ότι “τα μονοκλωνικά αντισώματα βοηθούν στην αρχική φάση, το οποίο το κάνεις ενδοφλέβια”, για να προσθέσει όμως αμέσως μετά με το ανάλογο ύφος: “…και το οποίο βέβαια κάνει ενάμιση χιλιάρικο”. Τότε ήταν που ο Δημ. Κούβελας επανήλθε δριμύτερος και επανέλαβε ότι με ένα κόστος 10-15 εκατομμυρίων θα σωθούν χιλιάδες ζωές.

”Εχετε δίκιο σε αυτό αλλά βρίσκεται ακόμη σε φάση δοκιμής…” μουρμούρισε ο Γκίκας, ο Κούβελας του είπε κοφτά “όχι” διότι έχει πέρει εδώ κι ένα μήνα την έγκριση στις ΗΠΑ” και μπροστά σε αυτή την σαφή θέση, ο Αχ. Γκίκας μαζεύτηκε και είπε ακολούθως ότι “έχει γίνει συζήτηση για τα μονοκλωνικά αντισώματα τα οποία θεωρούνται φάρμακα πρόληψης και τα οποία πιθανότατα θα μπορέσουν να μπλοκάρουν τη λοίμωξη. Και περιμένουμε τις πρώτες δοκιμές του φαρμάκου. Έχει γίνει συζήτηση και έχει μπει η διαδικασία για να έρθουν πολύ σύντομα. Είναι θέμα χρόνου…” θέλησε πια να καθησυχάσει. Κι ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως είναι πώς ο Α. Γκίκας ισχυρίστηκε ότι έχουν γίνει από πλευράς της επιτροπής των ειδικών “συζητήσεις” με τις εταιρείες που τα παρασκευάζουν για το σκοπό αυτό, αλλά παρενέβη και πάλι ο Κούβελας απαντώντας ότι με βάση τις δικές του πληροφορίες δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια συζήτηση μέχρι τώρα…  

πηγη

realhosting
loading...

Leave a Reply