ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΧΩΡΑ ΖΗΤΕΙ ΗΓΕΤΗ – ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ – Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ


1) Να έχει το σθένος ώστε να μπορεί να οδηγήσει τους προηγούμενους στο ΣΚΑΜΝΙ της δικαιοσύνης για τα εγκλήματα πάσης φύσης που πραγματοποίησαν όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος του Ελληνικού λαού.

2) Να έχει λύσεις καταγεγραμμένες και όχι να νομίζει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας το παραπάνω εγχείρημα ΔΕΝ ζητάμε κάποιον να χτυπάει νταούλια αλλά δικαιοσύνη.

3) Θέλουμε να είναι πατριώτης και να γνωρίζουμε από πριν ότι θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών απο την επόμενη της εκλογής του.
Να δώσει τέλος σε φωνές παράλογες περι μειονότητας.

4) Θέλουμε να έχει τον τρόπο και να μπορεί να καταπολεμήσει την Ανεργία, την φτώχεια την ακρίβεια και το μέγιστο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, να μην κρύβεται πίσω από τις λέξεις αλλά να δηλώσει στα ίσια ποια είναι τα σχέδια του.

Τα δεν ήξερα, δεν υπολόγιζα, δεν περίμενα, δεν είναι λόγια που αρμόζουν σε έναν ηγέτη.(ώστε να μείνει 4 χρόνια χωρίς λόγο)και μετά να τον ταΐζουμε πάλι.

Ο ηγέτης πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του
¨όλα αυτά όχι σε 10 όχι 20 όχι σε 30 χρόνια που τάζουνε οι καραγκιόζηδες αλλά από την επομένη Χρονιά.

5) Μόνο έναν ΑΝΘΡΩΠΟ γνωρίζω απο τις λίγες μου γνώσεις
που να μπορεί να πάρει επάξια αυτήν την θέση και είμαι σίγουρος ότι από την επομένη μέρα της εκλογής του θα άλλαζαν όλα.
Τον ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΕΣΕΙΣ γνωρίζετε κάποιον ;

Παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την αγγελία μας ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟΣ και οδηγείτε στην εξαφάνιση …

1623742759730blob

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση