Τρόπος Ζωής

Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς: Όσοι γίνονται από μικροί διάσημοι μπορεί να εγκλωβιστούν στους ρόλους τους

Ο ηθοποιός Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς (Tyler James Williams) μίλησε για την εμπειρία του ως παιδί θαύμα, καθώς θυμήθηκε τη δουλειά του στη βραβευμένη κωμική σειρά «Everybody Hates Chris». Η σειρά ήταν εμπνευσμένη από τα εφηβικά χρόνια του Κρις Ροκ.

Μιλώντας στο περιοδικό GQ, ο ηθοποιός Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς (Tyler James Williams) είπε ότι ένας παραγωγός της κωμικής σειράς -που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2009- του είπε κάποτε: «Δεν θα σε δω ποτέ σαν κάτι άλλο και πιθανότατα δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ». 

Είπε ακόμα ότι «πολύ γρήγορα» κατάλαβε πως όσοι γίνονται από μικροί διάσημοι μπορεί να εγκλωβιστούν και συνεχώς να τους προτείνουν εφηβικούς ρόλους, αυτή η συνειδητοποίηση επέτρεψε στον Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς (Tyler James Williams) να αλλάξει την πορεία της καριέρας του μετά το τέλος του «Everybody Hates Chris».

«Συνειδητοποίησα στα 17 μου ότι δεν μου άρεσε ο δρόμος στον οποίο ήμουν», εξήγησε ο Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς (Tyler James Williams). «Έτσι αποφάσισα να σταματήσω και να αλλάξω κατεύθυνση. Συνάντησα έναν πολύ καλό δάσκαλο υποκριτικής και απέρριψα κάθε πράγμα που μου πρότειναν».

Το διάλειμμα της καριέρας του έληξε όταν πήρε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Dear White People» του 2014, καθώς και σε σειρές όπως το «The Walking Dead» και «Criminal Minds». Κέρδισε Χρυσή Σφαίρα το 2023 για τον ρόλο του Γκρέγκορι Έντι στο «Abbott Elementary».

Ο Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς (Tyler James Williams) είπε ότι ο χρόνος του «Everybody Hates Chris» του δίδαξε ένα σημαντικό μάθημα: «Έμαθα πώς να κάνω μια σειρά μέσα σε δύο ή τρεις μήνες. Είναι το πιο χρήσιμο μάθημα που έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς: Όσοι γίνονται από μικροί διάσημοι μπορεί να εγκλωβιστούν στους ρόλους τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock