Τρόπος Ζωής

Δούλεψα σερβιτόρος, μετά γύρισα στην Ελλάδα και αφοσιώθηκα στο άλλο

«Έχασα ένα κομμάτι της εφηβείας μου», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του MEGA ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσωπικά του βιώματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας.

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ο Γιάννης Αϊβάζης «άνοιξε» την καρδιά του, μιλώντας για τις κινηματογραφικές του δουλειές που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ενώ η παρουσιάστρια του MEGA τον ρώτησε και για την περίοδο της εφηβείας του.

«Αν ρωτούσα τη μάνα σου, πώς ήσουν ως έφηβος; Εγώ σε γνώρισα νεαρό, είχες μία ξεγνοιασιά αλλά σαν πραγματικός έφηβος, τι παιδί ήσουν;», ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο σε γενικές γραμμές… κοίταξε, Ελένη, εγώ ως έφηβος θέλησα να γίνω λίγο πιο αυτόνομος, γιατί οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι, οι γονείς μου χώρισαν και προσπαθούσα να διαχειριστώ ένα άλλο κομμάτι», εξομολογείται ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Προσπαθούσα να διαχειριστώ λίγο το πώς θέλω να φτιάξω τη ζωή μου χωρίς να κάνω κάποια λάθη. Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου αλλά μέχρι να καταφέρω να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, κουράστηκα. Νομίζω ότι έχασα ένα κομμάτι της εφηβείας μου», παραδέχεται αμέσως μετά ο ηθοποιός.

«Εγώ το ευχαριστήθηκα όμως. Το να καταφέρεις κάτι από μόνος σου, να έχω τα χρήματα, πήγα στο εξωτερικό και δούλεψα ως σερβιτόρος, μετά γύρισα στην Ελλάδα και αφοσιώθηκα στο άλλο, υπήρξαν πάρα πολλές δυσκολίες μέχρι να τελειώσω τη σχολή μου. Οικονομικά ήμουν δύσκολα», περιγράφει ο Γιάννης Αϊβάζης στην κάμερα του MEGA.

 

«Μόλις συνειδητοποίησα και κατάφερα να πατήσω τα πόδια μου γερά σε κάτι που ονειρευόμουν πάντα, στην τέχνη της υποκριτικής, εκεί ήρθε μία άλλη ξεγνοιασιά, που κι αυτή βέβαια προσγειώθηκε σύντομα», καταλήγει στη συνέντευξή του ο Γιάννης Αϊβάζης στην Ελένη Μενεγάκη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock