ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Microsoft στη Νέα Υόρκη

Σειρά επαφών έχει στη διάρκεια της επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο πρωθυπουργός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Microsoft Βrad Smith επισημάνθηκε ότι οι επενδύσεις της Microsoft στην Ελλάδα προχωρούν παρά την πανδημία και υπογραμμίστηκε η μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική που έχει αποκτήσει η ελληνική οικονομία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε γνωρίσει και συναντηθεί με τον Brad Smith στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια προέκυψε το ενδιαφέρον της Microsoft για την Αρχαία Ολυμπία και πιθανόν τα αποκαλυπτήρια του πρότζεκτ να πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, στην Ολυμπία.

Επισημαίνεται ότι ταυτόχρονα προχωρά η μεγάλη επένδυση για την κατασκευή Data Centers στην Αττική και σε μερικούς μήνες θα ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ το γραφείο της Microsoft στην Ελλάδα έχει μία από τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε αριθμό υπαλλήλων από όλα τα γραφεία παγκοσμίως.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock