ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη: Η απάντηση Οικονόμου στο CNN Greece

Τη στιγμή που το βαρομετρικό χαμηλό στις σχέσεις Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη επιδεινώνεται, προμοιάζοντας κατά πολλούς το επίπεδο της σύγκρουσης των προηγούμενων δεκαετίων και ενώ η κυβέρνηση αντικρούει τα βέλη του ΚΙΝΑΛ, μεταξύ άλλων με τη συστηματική διατύπωση της μομφής περί  “επιτήδειου ουδέτερου”, ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς από το CNN Greece για το ενδεχόμενο μιας συνάντησης Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη είπε: 

«Ο πρωθυπουργός είναι πάντοτε ανοιχτός σε συναντήσεις και συνομιλίες με όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Πολιτικά είναι τα ζητήματα. Εμείς πολιτικά τοποθετούμαστε με συγκεκριμένες πράξεις και απέναντι στις πράξεις μας αυτές τοποθετούνται όπως κρίνουν καλύτερα και ανάλογα με τον προσανατολισμό που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα στη Βουλή η αντιπαράθεση των δυο κομμάτων χτύπησε «κόκκινο», με αφορμή την επίκαιρη επερώτηση του ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock