ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ομογενή βουλευτή των ΗΠΑ Γκας Μπιλιράκη

Οι διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και η πορεία σημαντικών νομοσχεδίων άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος που προωθούνται στο αμερικανικό Κογκρέσο, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον εκ καταγωγής Καλύμνιο ομογενή, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Γκας Μπιλιράκη.

Οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Γκας Μπιλιράκης συνομίλησαν για τον ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα ως πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή, αλλά και μέσω των σχημάτων περιφερειακής συνεργασίας στα οποία συμμετέχει, ενώ επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

Συζητήθηκε ακόμα η πορεία σημαντικών νομοσχεδίων άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος που προωθούνται στο αμερικανικό Κογκρέσο, αλλά και τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων με τη συμβολή της ομογένειας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock