888 Συνήγορος Καταναλωτή σε Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών: Μην χρεώνετε τα SMS στο 10306 | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνήγορος Καταναλωτή σε Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών: Μην χρεώνετε τα SMS στο 10306

Συνήγορος Καταναλωτή σε Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών: Μην χρεώνετε τα SMS στο 10306

Παρέμβαση προς τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών προκειμένου να σταματήσουν οι χρεώσεις των SMS στο 10306 και να ανοίξουν στα καρτοκινητά τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων στον αριθμό 13033, έκανε σήμερα ο Συνήγορος του Καταναλωτή.

Με επιστολή που απέστειλε και την οποία κοινοποίησε στα συναρμόδια υπουργεία Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και στην Εθνική Αρχή Τηλεπικοινωνιών, ο Συνήγορος Καταναλωτή σημειώνει με έμφαση ότι έχει γίνει αποδέκτης έγγραφων αναφορών και παραπόνων ότι η κλήση προς τον αριθμό 10306 (τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης) χρεώνεται από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Στην ίδια επιστολή σημειώνει καλεί επίσης τους παρόχους να διασφαλίσουν ότι όλοι οι συνδρομητές τους και ανεξάρτητα από το είδος του προγράμματος που διαθέτουν θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα στον ειδικό αριθμό 13033 όπως ρητά καθορίζει η σχετική ΚΥΑ.

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης σημειώνει μάλιστα ότι έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών από κατόχους προγραμμάτων καρτοκινητής περί μη αποδοχής αποστολής των απαιτούμενων δωρεάν μηνυμάτων προς τον ειδικό αριθμό για λόγους που σχετίζονται με την ύπαρξη χρηματικού υπολοίπου στον λογαριασμό!

Δείτε την επιστολή του Συνηγόρου του Καταναλωτή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, SMS, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, 13033

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 4Κ/2020: «Βοήθεια στο Σπίτι» -Παράταση για τις 1.177 θέσεις ΥΕ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Update 15: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *