Τρόπος Ζωής

Το νέο σπίτι της Άννας Μαρίας στην Εκάλη λίγους μήνες μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στην Εκάλη και συγκεκριμένα σε ένα κτήμα της οικογένειας Παπανδρέου βρίσκεται η νέα μεζονέτα της Άννας Μαρίας, λίγους μήνες μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μεζονέτα που βρίσκεται στο κτήμα Γαλήνη στην Εκάλη, πολύ κοντά στο σπίτι του γιου της Άννας Μαρία και του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαου και της συζύγου του, Τατιάνας Μπλάτνικ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Επί Τόπου» στη μεζονέτα στην οποία πρόκειται να εγκατασταθεί η Άννα Μαρία στην Εκάλη, γίνονται οι τελευταίες εργασίες προκειμένου να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα η διαδικασία της μετακόμισης.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει τη διπλάσια σχεδόν αξία από τις εμπορικές αξίες της περιοχής. Ωστόσο δίπλα υπάρχει ακόμη μία μεζονέτα στην οποία φημολογείται πως ίσως μετακομίζουν ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ.

Δείτε τη μεζονέτα στην οποία θα εγκατασταθεί η Άννα Μαρία:

 

 

To άρθρο Το νέο σπίτι της Άννας Μαρίας στην Εκάλη λίγους μήνες μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock