Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν εργαζόμενους με Εισαγγελέα

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν εργαζόμενους με Εισαγγελέα

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζοντας τα επικοινωνιακά παιχνίδια και αφού οι εργαζόμενοι της επέστρεψαν την τροπολογία – πρόταση πίσω ως απαράδεκτη, προσπαθεί να αξιοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να σπάσει την αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα που έχουν επιδείξει οι εργαζόμενοι όλες αυτές τις μέρες».

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και προσθέτει:

«Σε συνεργασία με τη δικαιοσύνη, η οποία όταν πρόκειται για τέτοια ζητήματα λειτουργεί άμεσα και αποτελεσματικά, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους ώστε να σταματήσουν τον δίκαιο αγώνα τους διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμά τους στην μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αυτεπαγγέλτως διογκωμένων αδικημάτων που συνδέονται με τη ρύπανση του περιβάλλοντος και την πιθανότητα κινδύνου για τη δημόσια υγεία.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την προσπάθεια αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους μέσω της ποινικοποίησης των αγώνων. Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι θα κάνουν πίσω.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας:

Να αποσύρει τώρα η κυβέρνηση την επαίσχυντη πρόταση νόμου που απολύει 10.000 συναδέλφους συμβασιούχους. Η μόνη και άμεση λύση είναι η μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, είναι η νομοθετική ρύθμιση που έφεραν στην Βουλή οι 25 επιτροπές αγώνα συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα.

Καμία απόλυση! Ούτε ένας συμβασιούχος να μην απολυθεί.

Καμία ιδιωτικοποίηση!

Πανελλαδική 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 29 Ιουνίου

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους τα Σωματεία των Δήμων τις Επιτροπές Αγώνα των Συμβασιούχων να συμμετέχουν στο Πανελλαδικό Απεργιακό Συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 10:00.

Με όλες μας τις δυνάμεις, μαζικά παίρνουμε μέρος. Να βουλιάξει η Αθήνα»

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη