888 Συνδικάτο ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ για απολύσεις συμβασιούχων | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνδικάτο ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ για απολύσεις συμβασιούχων

Συνδικάτο ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ για απολύσεις συμβασιούχων

Στάση εργασίας την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 από τις 12 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 13.00 στο υπουργείο Εσωτερικών, προκήρυξε το Συνδικάτο ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενο για τις απολύσεις συμβασιούχων από δημάρχους και την απλήρωτη εργασία τους.

Συγκεκριμένα το Συνδικάτο – ΟΤΑ με ανακοίνωση του, σημειώνει:

“Από την λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και μετά, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της «κανονικότητας». Δεκάδες Δήμαρχοι προχωρούν σε απολύσεις συμβασιούχων.

Όπου δεν τους απολύουν τους απειλούν και τους εξουθενώνουν μέσω της εντατικοποίησης της δουλειάς «για να καθαρίσει η πόλη».
Το Υπουργείο εκδίδει εγκυκλίους για τον καύσωνα που μένουν στα συρτάρια και δεν ελέγχει κανείς αν τηρούνται!!!

Ταυτόχρονα οι Δήμαρχοι κοροϊδεύουν και αρνούνται να πληρώσουν τους συναδέλφους βάζοντας ως πρόσχημα τα πρακτικά του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!

Μόλις σε μια εβδομάδα, είχαμε δύο πολύ σοβαρά ατυχήματα (το ένα θανατηφόρο) και δεκάδες άλλα που δεν έχουν καταγραφεί ή δεν έχουν γίνει γνωστά λόγο της εντατικοποίησης της εργασίας και των ανύπαρκτων μέσων Ατομικής Προστασίας

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχοντας αναστείλει τις κινητοποιήσεις και ενώ υπάρχουν εκατοντάδες απολύσεις και χιλιάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι βάζει Γενικό Συμβούλιο στις 19 του Ιούλη που με τον τρόπο αυτό βάζει πλάτη στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε στάση εργασίας την Πέμπτη 6 Ιουλίου από τις 12 έως την λήξη της βάρδιας και συγκέντρωση στις 13:00 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών όπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου για τις απολύσεις και την απλήρωτη δουλειά σε κάθε δήμο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα σωματεία των δήμων, τις επιτροπές των συμβασιούχων να πάρουν μαζικά μέρος στη κινητοποίηση .

Μαζικά, αγωνιστικά, απαιτούμε:
Καμιά Απόλυση. Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου
Κανένας απλήρωτος.
Μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας για όλους.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ”.

Δείτε επίσης

ΟΑΕΔ: Επίδομα €720 – Δείτε πώς θα το πάρετε

Όσοι διαθέτουν 60 ένσημα εντός του έτους που απολύθηκαν -και δεν λαμβάνουν τακτική επιδότηση ανεργίας- μπορούν να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *