888 Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών (ημερήσια διάταξη) | Kontasas
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών (ημερήσια διάταξη)

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών (ημερήσια διάταξη)

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 30 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, με τα παρακάτω θέματα:

Οικονομικά Θέματα:

1. Περί αναπροσαρμογής των συντελεστών των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, Δ.Φ. και Τ.Α.Π. του Δήμου Άργους – Μυκηνών για το έτος 2018 και εφ’ εξής – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

2. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

3. Περί εγκρίσεως της υπ’ αριθ. 79/2017 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους – Μυκηνών για υπαγωγή στη ρύθμιση των συναφθέντων δανείων της Δημοτικής Επιχείρησης με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 50 του Ν. 4483/2017 και παροχή εγγύησης για την ομαλή εξυπηρέτηση των εν λόγω δανείων και κατά τη χρονική περίοδο της επιμήκυνσης – εισηγητής ο κ. Ι. Καχριμάνης.

Τεχνικά Θέματα:

4. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά Έργα στη Δ.Ε. Λυρκείας 2015» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

5. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Μυκηνών» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

6. Περί εκτελέσεως του έργου: «Μικρά Τεχνικά Έργα Δήμου Άργους – Μυκηνών» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Τρέχοντα Θέματα:

7. Περί μεταβιβάσεως της επαγγελματικής άδειας του πωλητή Λαϊκών Αγορών Παραλή Χρήστου του Εμμανουήλ – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

8. Περί μεταβιβάσεως της επαγγελματικής άδειας του πωλητή Λαϊκών Αγορών Αναστασίου Νικολάου – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

9. Περί χορηγήσεως παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

10. Περί επεκτάσεως δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

11. Περί προτάσεως του Δήμου Άργους – Μυκηνών για τον καθορισμό του αριθμού των αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου για το έτος 2018, καθώς επίσης και για το ύψος και τον τρόπο είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

12. Περί εγκρίσεως πρακτικής άσκησης των καταρτιζομένων της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων του Δ.ΙΕΚ ΑΡΓΟΥΣ στα παιδικά Τμήματα της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

13. Περί εγκρίσεως επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών (τροφείων παιδικών σταθμών), στους δικαιούχους γονείς – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

14. Περί εγκρίσεως απαλλαγής γονέων από την καταβολή μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Οι 25.000 προσλήψεις που αναμένονται το 2019 στο δημόσιο

Οι προσλήψεις τη νέα χρονιά θα ανέλθουν τελικά στις 9.030, διευκρίνισε σε συνέντευξή της στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *