Συνεργασία Συμμετοχές 5G – Vantage Towers για την υποστήριξη επιχειρήσεων


Την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την υποστήριξη επιχειρήσεων, οι οποίες αναπτύσσουν προϊόντα και υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες των δικτύων 5G και, γενικότερα, των ψηφιακών υπηρεσιών νέας γενιάς, ανακοίνωσαν η Συμμετοχές 5G Α.Ε. (5G Ventures) και η Vantage Towers Greece.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, επιλεγμένες επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται από το επενδυτικό ταμείο Φαιστός, το οποίο διαχειρίζεται η 5G Ventures, θα έχουν πρόσβαση σε ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερες από 5.200 παθητικές υποδομές που διαχειρίζεται η Vantage Towers Greece στην Ελλάδα – συμπεριλαμβανομένων ιστών επί εδάφους και ιστών οροφής – για την ανάπτυξη και δοκιμή των τεχνολογικών τους λύσεων.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε λύσης, η Vantage Towers Greece θα παρέχει στις επιλεγμένες επιχειρήσεις πρόσβαση στις ευρείας κλίμακας υποδομές της, που εκτείνονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας και καλύπτουν διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές (αστικές, ημιαστικές, αγροτικές).Source link

realhosting
loading...

Απάντηση