ΕνημέρωσηΠολιτική

«Συνεχίζει ως έχει» η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας

Να κλείσει κάθε συζήτηση περί κυοφορούμενων παρεμβάσεων στο σχήμα της Εθνικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, θέλει το Μέγαρο Μαξίμου. Όπως ανέφεραν κατηγορηματικά κυβερνητικοί αξιωματούχοι με γνώση των διεργασιών, «δεν υπάρχουν αλλαγές». Μάλιστα χαρακτήριζαν βιαστική τόσο την προαναγγελία τους, όσο και την παρουσίαση τους ως ειλημμένη απόφαση.

Επιπλέον υπογράμμιζαν ότι η επιτροπή «συνεχίζει ως έχει» και δεν πρόκειται να επέλθει κάποια μεταβολή στο αριθμητικό μέγεθος των 33 επιστημόνων που διαθέτει η ολομελεία. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή μοναδική ειλημμένη απόφαση του πρωθυπουργού είναι η συνέχιση της λειτουργίας της επιτροπής με την τρέχουσα σύνθεση.

Σε αυτό το πεδίο άλλες πηγές ενημέρωσης, τόνιζαν ότι το συγκεκριμένο σκέλος δεν εξετάστηκε σε βάθος στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων που γίνονταν αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής. Άλλωστε η νέα φάση της πανδημίας τροφοδοτούσε σκέψεις για ένα νέο ολιγομελές σχήμα στην επιτροπή αλλά και στην περιοδικότητα των ενημερώσεων που σημειολογικά θα εξέπεμπαν το μήνυμα της μετάβασης στην κανονικότητα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock