Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συνοικιακές συνελεύσεις στην Κηφισιά – Ο δήμος καταγράφει τα προβλήματα

Συνοικιακές συνελεύσεις στην Κηφισιά – Ο δήμος καταγράφει τα προβλήματα

Οι πολίτες της Κηφισιάς κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις Συνοικιακές Συνελεύσεις για πρώτη φορά το 2014 . Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 70 συνελεύσεις στις συνοικίες του Δήμου.

Μέσα στον μήνα Ιούλιο 2017 ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τις Συνοικιακές Συνελεύσεις Γιώργος Τσούλος θα βρεθούν στις γειτονιές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης προκειμένου να ακούσουν και να καταγράψουν τα προβλήματα των πολιτών.

Η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία των Συνοικιακών Συνελεύσεων βοήθησε την δημοτική αρχή στο να εντοπίσει και να επιλύσειπροβλήματα της καθημερινότητας μέσω της άμεσης και τακτικής συνομιλίας των πολιτών με την Διοίκηση. Επίσης οι Συνοικιακές Συνελεύσεις συνεισέφεραν στην επίλυση μικρών ή και μεσαίων τεχνικών προβλημάτων που απαιτούσαν την άμεση παρέμβαση κάποιου συνεργείου προκειμένου να διορθωθεί άμεσα η ζημιά ενώ παράλληλα βοήθησαν στην δρομολόγηση και ιεράρχηση προβλημάτων και έργων κατά την διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η έγκριση, μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων, προτάσεων για τον Συμμετοχικό Προϋπολογισμό.

Η πρώτη Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/07/2017 και ώρα 19.00 στην περιοχή Κεφαλαρίου, (Μικρό Αμφιθέατρο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, Λεβίδου 42).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Eρχονται 4.155 νέες προσλήψεις μέσα στο Φθινόπωρο

Μέσα στο φθινόπωρο αναμένονται να γίνουν συνολικά 4.155 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη