ΑθλητικάΕνημέρωση

Βολιβία: Διακόπηκαν τα πρωταθλήματα εν μέσω ερευνών στημένους αγώνες

Η Βολιβιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FBF) αποφάσισε την Τρίτη (4/9) να διακόψει τους αγώνες των δυο πρώτων κατηγοριών της χώρας εν μέσω ερευνών για καταγγελίες που αφορούν διαφθορά και στημένους αγώνες.

Η ανακοίνωση ήρθε αφότου η FBF συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση με τους 17 συλλόγους της πρώτης κατηγορίας κι εκπροσώπους από εννέα περιφερειακές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, προκειμένου να αποφασίσουν το μέλλον του εθνικού πρωταθλήματος και του εγχώριου Κυπέλλου Simon Bolivar.

Η FBF κατέθεσε μήνυση τη Δευτέρα (4/9) στην εισαγγελία της Λα Παζ εναντίον παικτών, αξιωματούχων και διαιτητών που φέρονται να εμπλέκονται σε δίκτυο διαφθοράς το οποίο είχε επικεντρωθεί στη νόθευση αγώνων, τη δωροδοκία και τα παράνομα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο.

«Αποφασίστηκε να ακυρωθεί το τουρνουά του πρωταθλήματος και το επαγγελματικό κύπελλο… Έχουν βρεθεί σοβαρές ενδείξεις ότι και τα δύο τουρνουά έχουν διαφθαρεί» δήλωσε ο πρόεδρος της FBF Φερνάντο Κόστα σε συνέντευξη Τύπου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock