Τρόπος Ζωής

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο ετεροθαλής αδερφός μου δέχεται λεκτική βία από άλλα παιδιά

Το γνωστό μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Love It που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου και έκανε μια αποκάλυψη που συγκλόνισε όσους βρίσκονταν στο πάνελ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μεταξύ άλλων περιέγραψε, με λεπτομέρειες που σοκάρουν, ότι ο ετεροθαλής αδερφός δέχεται λεκτική και σωματική βία στο σχολείο του, σε χωριό της Κρήτης.

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά.

Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση. Αφήνουν ένα παιδί στο έλεος αν είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, πιο κλειστός χαρακτήρας, δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram. Κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, μίλησα στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα.

Τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον επειδή κάνουν παρέα οι καθηγητές με τους γονείς, γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένος.

Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια μιάμιση ώρα για να μην μπαίνει στο πούλμαν», περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε! Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά», κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο ετεροθαλής αδερφός μου δέχεται λεκτική βία από άλλα παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock