ΕνημέρωσηΠολιτική

Συναντήσεις Μητσοτάκη με κορυφαίους επενδυτές στο Λονδίνο

Σήμερα, Δευτέρα 27/11 θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει κορυφαίους επενδυτές, αλλά και να παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, στο επενδυτικό Συνέδριο που οργανώνει το Ελληνικό Χρηματιστήριο μαζί με τη Morgan Stanley. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής και στο περσινό roadshow του Ελληνικού Χρηματιστηρίου στο Λονδίνο, θα έχει δημόσια συζήτηση με τον Luigi Rizzo, αντιπρόεδρο Investment Banking της Morgan Stanley.

Θα συναντηθεί επίσης, με τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο για το «γραφείο Σεφέρη» (στην πρεσβευτική κατοικία), τον χώρο στον οποίο εργάστηκε ο Έλληνας Νομπελίστας και το Αναγνωστήριο «Roderick Beaton», τα οποία αποκτούν μουσειακό χαρακτήρα.

Χθες, Κυριακή 26/11 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο Λονδίνο σε εκδήλωση της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως οι Έλληνες επιβράβευσαν την κυβέρνηση με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

«Το πετύχαμε μαζί. Το ποσοστό αυτό είναι ποσοστό ευθύνης. Με υποχρεώνει να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά κάθε μέρα για να υλοποιήσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο. Τολμηρά νομοσχέδια όπως αυτό για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών», ανέφερε υπογραμμίζοντας με έμφαση την έννοια της φορολογικής και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

«Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτή τη φιλόδοξη και τολμηρή πορεία των μεγάλων μεταρρυθμίσεων οι οποίες, όπως έχω πει, χρειάζονται ουσιαστικά μια οκταετία. Και αυτές οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις είναι που κάνουν τη διαφορά μας με τα αλλά κόμματα. Δεν μας αφορά τι γίνεται στο χώρο της αντιπολίτευσης. Εμείς κοιτάμε κάθε μέρα να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη, να αντιμετωπίσουμε την εισαγόμενη ακρίβεια, να βελτιώσουμε την ποιότητα της υγείας, να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα. Όλα αυτά θα τα κάνουμε πράξη», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock