ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δύο ή και περισσότερα κόμματα στη συσκευασία του ενός

Η σαββατιάτικη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ)- η τελευταία, αφού αυτό το όργανο δεν θα ξανασυνεδριάσει μέχρι το συνέδριο- του ΣΥΡΙΖΑ ανάδειξε αυτό που ήταν κοινό μυστικό στην Κουμουνδούρου: το κόμμα είναι χωρισμένο σε δύο ή και περισσότερα στρατόπεδα, με κάποιους να μιλάνε ακόμα και για δύο κόμματα στη συσκευασία του ενός.

Έχει, επίσης, τη σημασία του ότι από τα περίπου 700 μέλη της ΚΕΑ ζήτημα είναι αν εμφανίστηκαν περισσότερα από 250, γι’ αυτό και δεν τέθηκε και ζήτημα απαρτίας ή κι ενδεχομένως ψηφοφοριών.

Σε αδρές γραμμές, από τη μία πλευρά βρίσκουμε τους προεδρικούς– Κίνηση Μελών κι όχι μόνο-, οι οποίοι συντάσσονται με την ορολογία του ριζοσπαστικού ρεαλισμού που λάνσαρε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΕΑ και οι οποίοι στις ομιλίες τους τόνισαν πως η διεύρυνση δεν έχει ολοκληρωθεί, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και μετά από το συνέδριο του Φεβρουαρίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock