ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά από Μητσοτάκη να διαγράψει Σιμόπουλο για τον «λεκέ» και την «τριχιά»

Τις αναφορές του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου περί «λεκέ» για τους 23.700 θανάτους από την πανδημία και «την τρίχα που κάνει τριχιά» η αντιπολίτευση σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητά, μάλιστα, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει τον κ. Σιμόπουλο.

Ειδικότερα, στην Κουμουνδούρου τονίζουν πως «δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της ΝΔ που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας».

«Ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος χθες (Πέμπτη) το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση. Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορονοϊού», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock