ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Θεμελιώνεται η ύπαρξη ποινικών ευθυνών στη λίστα Πέτσα

Τη διαβίβαση στις αρμόδιες δικαστικές αρχές των στοιχείων που προέκυψαν από την εξεταστική επιτροπή που διερεύνησε ενδεχόμενες πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση της κατανομής της διαφημιστικής δαπάνης για τον κορωνοϊό και τις δημοσκοπήσεις προτείνει στο πόρισμα του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ύπαρξη ποινικών ευθυνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αξιωματική αντιπολίτευση με πρωτοβουλία της οποίας μετά και την πρόσφατη αναθεώρηση του Συντάγματος, συγκροτήθηκε η εξεταστική επιτροπή, αναφέρει πως η λεγόμενη και «λίστα Πέτσα» διαμορφώθηκε χωρίς κριτήρια και κανόνες.

Ειδικότερα, στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να σημειώνεται πως «η κυβέρνηση αποκλειστικά, ως αναθέτουσα αρχή, ήταν αυτή που αποφάσισε και ενέκρινε τα ΜΜΕ που εντάχθηκαν στη λίστα Πέτσα και στην εκστρατεία – καμπάνια για τον κορωνοϊό. Η ανάδοχος εταιρεία ήταν αυτή που απλώς πρότεινε μέρος των ΜΜΕ και σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η οποία ενέκρινε και αποφάσισε. Όπως πληθώρα μαρτύρων κατέθεσαν η λίστα Πέτσα τελικά διαμορφώθηκε χωρίς κριτήρια και κανόνες, καθώς και χωρίς δημόσια πρόσκληση προς τα ΜΜΕ για να δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκστρατεία για τον κορωνοϊό.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger