ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη μεταστροφή Γεωργιάδη για φαρμακευτική κάνναβη, σειρά έχει η Συμφωνία των Πρεσπών


Με δεικτικό τρόπο σχολίασαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ την αναγνώριση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη λάθος στάση που τήρησε το 2018 για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης. Τόνισαν ότι «μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μια πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης», συμπληρώνοντας: «Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία».

Αναλυτικότερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν: «Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την – έστω και με μεγάλη καθυστέρηση – παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά. Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη. Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία».

Σε αναγνώριση της λάθος στάσης που τήρησε το 2018 για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης και χαρακτήρισε θετική τη συμβολή του Νίκου Καρανίκα, στενού συμβούλου του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση