ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ενορχηστρωτής του εν εξελίξει σκανδάλου στην Τράπεζα Πειραιώς


«Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του είναι ο ενορχηστρωτής του εν εξελίξει σκανδάλου στην Τράπεζα Πειραιώς, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις βολές του κυβερνώντος κόμματος για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα αναφορικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών το 2015.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «την ώρα που το Δημόσιο έχει ήδη υποστεί ζημία 1,5 δισ. με την μη πληρωμή του οφειλόμενου τοκομεριδίου, με τη σχεδιαζόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το Δημόσιο θα υποστεί νέα ζημία δισεκατομμυρίων, οι μικρομέτοχοι οδηγούνται σε μεγάλες απώλειες και θίγεται άμεσα και καταφανέστατα το δημόσιο συμφέρον, η ΝΔ επιλέγει τον δρόμο της συγκάλυψης του σκανδάλου, της διαστρέβλωσης της αλήθειας και της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Για το παρελθόν, επί των ημερών της ΝΔ το ΤΧΣ είχε ζημία 25 δισ. και τώρα εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ψευδόμενη. Η παράταξη που χρεωκόπησε τη χώρα, την άφησε αποκλεισμένη από τις αγορές, με μη βιώσιμο δημόσιο χρέος, με άδεια τα δημόσια ταμεία, και δεσμεύσεις για νέα μέτρα λιτότητας, μιλά για θράσος του ΣΥΡΙΖΑ που παρέδωσε τη χώρα με τα δημόσια ταμεία με 37 δισ., ρυθμισμένο χρέος, πρόσβαση στις αγορές, και οριστικά πίσω της τα μνημόνια» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τονιζει:Source link

realhosting
loading...

Απάντηση