ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στο στόχαστρο οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του 2015 που απείχαν το 2019

Το CNN Greece έγραφε τις προηγούμενες ημέρες για το ότι ένας από τους εκλογικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι να οδηγήσει στην αποχή σημαντικό ποσοστό ενός ακροδεξιού ακροατηρίου, το οποίο στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε ΝΔ. πιστεύοντας ότι θα καταργούσε τη Συμφωνία των Πρεσπών ή πως θα είχε μια πιο επιθετική στάση απέναντι στην Τουρκία σε σχέση με την κυβερνώσα Αριστερά.

Επιπλέον, στη στρατηγική της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντάσσεται η επιστροφή στην κάλπη ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015, οι οποίοι, ωστόσο, απείχαν το 2019.

Ο αριθμός τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος και στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι αν τους πείσουν όχι μόνο να ξαναψηφίσουν, αλλά και να τους επανεμπιστευτούν θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα ώστε να είναι οι νικητές των εκλογών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock