888 Σχολεία σε όλη την Αγγλία αφαιρούν από τα ημερολόγια την αναφορά στον Χριστό | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σχολεία σε όλη την Αγγλία αφαιρούν από τα ημερολόγια την αναφορά στον Χριστό

Σχολεία σε όλη την Αγγλία αφαιρούν από τα ημερολόγια την αναφορά στον Χριστό


Οι παραδοσιακοί όροι BC, (Before Christ) π.Χ., (Πριν από τον Χριστό) και AD, (Anno Domini), (Μετά Χριστόν) αλλάζουν

σε BCE – (Before Common Era)- (Πριν από την κοινή εποχή) και CE – (Common Era)- (Κοινή Εποχή). Οι νέοι όροι εξακολουθούν να υποδηλώνουν τις περιόδους πριν και μετά τη γέννηση του Χριστού.

Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοίκησης που καταρτίζουν προγράμματα σπουδών θρησκευτικής εκπαίδευσης, αναφέρουν ότι οι παλιοί όροι ενδέχεται να αναστατώσουν τις μειονότητες ή τους απίστους. Όμως οι επικριτές αυτής της κίνησης την στηλιτεύουν ως «συνθηκολόγηση στην πολιτική ορθότητα».

Για εκατοντάδες χρόνια, ο κόσμος χρησιμοποιεί ημερολόγιο, όπου κάθε χρόνος είναι μια άμεση αναφορά στον Ιησού Χριστό. Τώρα στη Βρετανία αρχίζουν να απομακρύνουν τον Χριστό, από όλα τα ημερολόγια στα σχολεία. Αντικαθίσταται η αναφορά στον Χριστό από το CE, για την «κοινή εποχή» και το BCE, «πριν από την κοινή εποχή» όροι που είναι αποδεκτοί από τους άθεους και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Καθώς πλησιάζουμε προς την εγκαθίδρυση του παγκόσμιου κράτους του Αντιχρίστου το όνομα του Ιησού Χριστού πρέπει να εξαφανιστεί από παντού.

Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοίκησης – γνωστές ως Μόνιμες Συμβουλευτικές Επιτροπές για τη Θρησκευτική Εκπαίδευση (SACRE) – από το Μπράιτον και το Εσέξ συγκαταλέγονται μεταξύ των αρχών που προτρέπουν την αλλαγή στο BC και το AD.

Το πρόγραμμα σπουδών για τα σχολεία στο Ανατολικό Σάσεξ, για παράδειγμα, λέει: «Το BCE και το CE χρησιμοποιούνται τώρα για να δείξουν ευαισθησία σε όσους δεν είναι Χριστιανοί».

Σε απάντηση τους ακόμα και Βρετανοί, όπως ο Λόρδος Carey δήλωσε: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν μουσουλμάνο ή εβραϊκό ηγέτη που προσβάλλεται από το Γρηγοριανό ημερολόγιο» ενώ ακόμα και ο Ιμάμης Ιμπραήμ Μόγκρε δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι προκαλεί προσβολή κατά των μουσουλμάνων», καθώς επίσης και ο Εβραίος εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε ότι: «Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ντρεπόταν αν χρησιμοποιούσε το π.Χ. και το μ.Χ.»

Τώρα ποιους ενοχλεί εντέλει, η αναφορά στον Χριστό, αφού κανείς δε φαίνεται από τους λεγόμενους «άπιστους» να έχει πρόβλημα, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει ακόμα και τους δύσπιστους, ως προς την προσπάθεια επιβολής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με αρχηγό τον Αντίχριστο. Είναι πλέον φανερό το που θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα με τις νέες οδηγίες που εκδίδουν συνεχώς μέσω του ΟΗΕ, υποχρεώνοντας όλα τα κράτη να υπακούουν και να ψηφίζουν νόμους, στο όνομα της πολιτικής ορθότητας δήθεν, που μόνο για το καλό των πολιτών δεν είναι! Ποιον ενοχλεί το όνομα του Ιησού Χριστού, αν όχι τον ίδιο τον διάβολο και τους υπηρέτες του;

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Πηγή

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Δείτε επίσης

Παίρνει φωτιά ο κώλος όσων τολμούν να κάτσουν. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ – Τηγανίζεις αυγά στα Σιδερένια Παγκάκια στο Σύνταγμα που ΚΑΙΝΕ και δεν κάθεται κανείς. ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΟ που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *